onsdag 13 juni 2007

V.24 NATUR


Den här veckan ska vi illustrera natur. Jag är egentligen ingen naturmänniska, är sällan ute i skog och mark. Däremot älskar jag havet och karga klippor. Sedan min flytt från havet och västkusten har jag upptäckt skönheten i ett annat hav: böljande rapsfält.


Det ser så otroligt vackert ut med dessa gula fält. Jag får sådan lust att bara slänga mig i dem och tidigare i år har jag passerat dessa fält varje dag till och från jobbet. Jag fick helt enkelt stanna för att ta några bilder på dem och nu fick jag dessutom användning av dem i TISDAGSTEMA.


Jag ska väl tillägga att när jag nu har stiftat bekantskap med rapsfältet på lite närmare håll så känns det inte lika lockande att slänga sig i dem. Ni anar inte hur mycket småkryp och flygfän det finns i dem *ler*

8 kommentarer:

vildängel sa...

Jättevackert med gula fält!

Magalös sa...

Härligt gult "hav". Ta kameran med nästa gång du besöker ett rapsfält på NÄRA håll. Ställ in den på macro/närbild, det brukar bli massor av nya upptäckter när man sen tittar på bilderna i datorn. Sånt som man inte alls såg när man tog kortet! Lycka till!

Erika sa...

Vilken fin bild och det ser verkligen inbjudande ut!

cablefreak sa...

Tjusigt med det gula rapsfältet och tack för kommentaren i min blogg! Kör ju bilen på 5% av det gula varje dag när man tankar diesel på Preem, litet steg i rätt riktning för miljön... Lycka till med fotandet!

Lotta sa...

Härlig bild !
Är det inte så att de luktar lite udda oxå , vilket gör att de inte är så inbjudande att dyka ner i ;o)

TiniTott sa...

Tack för besöket, vilken underbar naturfält. Håller verkligen med dig, dessa gula fält är härliga.

Sigrinn sa...

Mmm, vackert :)
Och härligt somrigt.
Finns ingen härligare sommar än den nordiska :D

Cam sa...

Ja rapsfälten är onekligen vackra ... precis som solrosfält :-)