tisdag 24 april 2007

V.17 RÖRELSE

Det finns många saker som är i rörelse i mitt liv. Det händer saker hela tiden, men det är svårt att fånga detta på bild. I mitt fall behövde jag få stopp på tillvaron för att kunna ta kort på rörelse. För att illustrera rörelse har jag även lagt på lite radiell oskärpa i Photoshop.

Jag har denna veckan valt att fotografera saker som är i rörelse i min bil:Varje dag när jag åker till jobbet lyssnar jag på ljudböcker i min mobil. Den rör sig då den hoppar mellan de olika spåren.Jag har tydligen kört 69 km/h i medelhastighet sedan senaste tankningen. Det bör betyda att jag i de flesta fall hållt hastighetsgränserna, vilket jag ska tacka min farthållare för!En mycket tråkig rörelse i bilen är hur tanken bara blir tommare och tommare. Detta gör också att kilometervisaren till tom tank också rör sig i negativ riktning.Trippmätaren rör sig också och av den kan jag nu utläsa att jag har kört över 1000 mil sedan årsskiftet. Hmmm ... känns onekligen dyrt!

8 kommentarer:

Kaleen sa...

Hihihi...jag har samma tema som du, rörelse i bilen :)

Greta sa...

Usch, vilket trist slut på din "bildberättelse". Det bara slurpar till och så är det slut!
Fräcka bilder ;-)

eva sa...

Här var det många rörelser minsann !
Jättekul tolkning !

Kram Eva

JULIE K sa...

Det var en fin tolkning : )

Pialotta sa...

Härligt Peter.. det gäller att vara uppfinningsrik.. sådana foton har jag inte sett förut här på temat rörelse.
Ha de gott tjingeling

anca sa...

Kul med denna annorlunda tolkning av temat! Bra jobbat!

Jigsaw sa...

Coola bilder. :)

Paula sa...

Fördelen med en bil från anno 1990 är att den varken har trippmätare eller farthållare, nackdelen är att den surplar i sig bensin som en galning!