tisdag 6 mars 2007

V.10 DRÖMMAR

Denna vecka ska jag försöka gestalta temat Drömmar. På bilden sitter jag och spelar gitarr. Jag ska väl inte påstå att jag sitter där med rockstjärnedrömmar. Dem har jag lagt bakom mig. Numer är det ett jobb för mig och jag vet så väl att det krävs ett hårt arbete för att lyckas. Däremot får bilden gestalta ett drömmande om den gitarren jag spelar på. Det är min kollegas gitarr, en Variax, som jag gillade skarpt. Länge gick jag och drömde om den, men nu har jag äntligen köpt en egen. Det är bara det att jag haft så otroligt mycket att pyssla med den senaste tiden att jag knappt har hunnit testa den. Därför kan jag lugnt påstå att jag drömmer om att få spela på den ...

9 kommentarer:

Greta sa...

Ja, du tyckte barnens åkattraktion mer såg ut som en mardröm ;-) Det skulle det förmodligen bli om jag fick gitarren i mina händer också. Tror mer på din talang och dröm där. Way to go!

Trollis sa...

Åh vad hittade jag hos min bästa väninna på nätet?!? Hm *ler*

Trollis igen då sa...

Varför har du inte berättat att du skaffat en Blog? Det blir straffarbete hörru!

Julie K sa...

hei. Hoppas gitarren var som en drøm : )

Lilla My sa...

Säkert en höjdargitarr att få spela på.Lite avundsjuk blir jag på folk som kan spela.Det skulle gå för mig också om jag tränade vilket jag inte gör så vad har jag att gnälla över? ;-)

Koselig koselig sa...

Å gitar.... jeg spilte gitarer en gang for mange år siden. Det er en drøm å få en ny å spille på igjen. Gitarer er som en drøm for meg også, så jeg forstår gleden din! Håper du får mange fine stunder og melodier med din gitar :)

Pippi sa...

Ser att du är bekant med Trollis... Kul att "jag" bidrog till ev ny kontakt

Så ni ska på bröllopsresa i sommar, spännande! Vart bär det av?
Jag och min man var på Rhodos på vår bröllopsresa.

Vil bild med tolkning på drömmar temat

Mimo sa...

Aaaah!
Din bild fick mig att minnas en av mina barndomsdrömmar, att bli gitarrist i ett rockband.
Nu är det liiite för sent för det ;)

Bra tolkning!

ROLLE sa...

Visst är det kul när man skaffat ett nytt instrument.Själv har jag en tolvsträngad och en sexsträngad akustisk. Ett munspel fick jag av min morfar vid sju års ålder, så det har jag spelat hela livet nästan. I fjol köpte jag ett gammalt dragspel som jag började att öva på. Men frun tyckte det lät förskräckligt. Hårdrockare som hon är! Men det är ju så jäkla kul att testa olika instrument och se om man klarar av dem.
Kör hårt
Rolle